Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Wij delen een passie voor het verbeteren van woningen en zijn toegewijd aan het bieden van praktische, innovatieve en betaalbare oplossingen.

Ons verhaal

Ons verhaal bij “Je Woning Verbeteren” begint bij een gedeelde passie, een passie voor het transformeren van ruimtes. Elk van ons kwam met een unieke achtergrond en een liefde voor iets speciaals: tuinieren, klussen, interieurdesign. We realiseerden ons al snel dat samenwerken ons in staat stelde om een veelzijdige bron van inspiratie en advies te creëren voor iedereen die zijn huis en tuin wil verbeteren.

De kern van onze missie is het verrijken van jouw thuiservaring. We geloven dat jouw leefomgeving niet alleen een plek is om te wonen, maar ook een canvas voor creativiteit en zelfexpressie. Dit is waar onze tuinliefhebbers binnenkomen, met hun groene vingers en kennis over alles wat bloeit en groeit. Ze brengen de buitenruimte tot leven met tips voor tuinontwerp, plantenverzorging en duurzaam tuinieren.

Dan zijn er onze doe-het-zelf enthousiastelingen, de ruggengraat van “Je Woning Verbeteren”. Zij zijn degenen die je laten zien hoe je met eenvoudige gereedschappen en materialen verbazingwekkende dingen kunt creëren. Van het bouwen van een boekenplank tot het renoveren van een hele kamer, zij maken de wereld van klussen toegankelijk en leuk.

Onze interieurontwerpers brengen een artistieke flair. Zij weten hoe belangrijk het is dat een huis een weerspiegeling is van wie je bent. Met hun oog voor stijl en detail bieden ze advies over kleuren, stoffering en hoe je een harmonieuze ruimte creëert die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Samen vormen we een team dat zich inzet om jou te inspireren en te begeleiden bij elke stap naar een mooier thuis. Of je nu beginner bent of gevorderd, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om van jouw huis en tuin een plek te maken waar je trots op bent. Met “Je Woning Verbeteren” wordt elke hoek van je huis en tuin een avontuur, een kans om te leren, te groeien en iets prachtigs te creëren.